ПИСМЕНИ ПРЕВОДИ

В днешния забързан и високо конкурентен свят качественият писмен превод е от изключително важно значение за успеха на всяка организация. Качествените писмени преводи не са просто механичен превод от или на чужд език. Това е процес, представляващ достоверно предаване на информацията и смисъла на оригиналния текст към писмения превод в подходящ за аудиторията стил.

Освен това клиентите ни са постоянно притиснати от кратки срокове за изпълнение на техните задачи и цели. Ние проявяваме разбиране и се стараем изцяло да  удовлетворяваме техните изисквания касаещи качество, бързина и конфиденциалност на превода.

БЮРО ЗА ПРЕВОДИ НЕА ГЕРМАНИКА, извършва писмени преводи от и на всички езици. Нашият екип от преводачи е винаги готов да посрещне вашите нужди и да преведе Вашата юридическа, техническа, търговска и всякаква друга документация бързо и качествено. Индивидуалното отношение, които проявяваме към всеки отделен клиент, както и надеждността и професионализмът са нашата силна страна, нашето конкурентно преимущество пред другите преводачески агенции от корпоративен тип, които се обръщат както към клиентите си, така и към преводачите, с които работят със сухото обръщение “ уважаеми господине/госпожо“. Ако се нуждаете от какъвто и да е превод не се колебайте и се свържете с нас.

Писмени преводи осигурявани от

БЮРО ЗА ПРЕВОДИ НЕА ГЕРМАНИКА:

  • съдебни документи, фирмена документация, тръжна документация, регистрация на дружества, договори, нотариални актове, пълномощни и дрпревод и легализация на всички видове общински документи
  • преводи на финансова документация
  • бизнес документация
  • преводи и локализация на сайтове и всичко свързано с Интернет
  • превод на медицинска документация от и за чужбина


Facebook страница

календар

януари 2017
П В С Ч П С Н
     
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031